Het weer was vandaag van alles wat: regen en wind, maar tussen de buien door ook nog lekker weer voor de tijd van het jaar.
De wedstrijden boden een wisselend beeld, met winst, verlies en een gelijkspel. Dat de Zaterdag 3 niet voetbalde vandaag, dat is amper nieuws te noemen.

ASWH 9 – Zaterdag 5 1-4
Onze verslaggeefster die normaal gesproken verslag doet van de verrichtingen van ons Vijfde moet vandaag helaas verstek laten gaan. Ze zit helemaal alleen in de kantine met een bingokaart voor haar neus en heeft nog niet door dat Patrick al een halve dag geen nummers meer omroept.
Waar ons Vijfde in de top meedraait, is ASWH een middenmoter en dan is de uitslag 1-4 een logische. Volgende week spelen onze jonge honden tegen de nummer laatst van deze competitie, maar omdat het hier om DFC gaat, is dit zeker op papier een topper.

Hardinxveld 4 – Zaterdag 4 5-5
In een heerlijke thriller leek het bij rust dat Dubbeldam de punten mee naar huis kon nemen. Door doelpunten van Sebastiaan van Lare, Dennis Bussen, Tim Brand en nog een keer Dennis alsmede twee tegendoelpunten stond het 2-4.
Na rust werd er al snel nog twee keer gescoord, onder meer door Jeffery Heystek en leek er met 3-5 nog steeds geen vuiltje aan de lucht. Uiteindelijk werd het door de veerkracht van Hardinxveld toch nog 5-5.

Zaterdag 3
Voor de overwinning op EBOH had dit elftal twee weken vrijaf genomen om een week na deze clash ook weer op hun lauweren te rusten.
Wat een heerlijk leven hebben de spelers van dit team toch eigenlijk. Voor de fans is het leven een stuk zwaarder. Zij hebben bijna nooit de kans om hun helden te bewonderen, maar volgende week lijkt het dan toch weer te gaan gebeuren, thuis nog wel tegen Seolto.

ASWH 3 – Zaterdag 2 4-1
Vandaag stond er een heuse kraker op het menu: de winnaar zou na dit weekend op de eerste plaats staan en laat dit nu niet Dubbeldam geweest zijn. ASWH was gewoon een maatje groter en waar ons Vijfde met 4-1 wist te winnen, was het in deze wedstrijd ASWH dat met dezelfde cijfers aan het langste eind trok.

Zaterdag 1 – Prinsenland 1 1-1
Prinsenland heeft na tien wedstrijden slechts vier punten verloren en op voorhand was een verlies ingecalculeerd tegen de trotse koploper. Dat onze mannen vandaag met een puntje van het veld afstapten, mag dan ook gezien worden als een geweldig resultaat.
Het is geen overwinning, maar zo mogen onze mannen dit wel ervaren. Een goede wedstrijd met een mooi gelijkspel.