WSC MO11_1 Dubbeldam MO11_1

Vanmorgen was de opdracht voor onze dames om gewoon lekker te gaan ballen en een leuk spel te laten zien. En zoals het onze dames betaamt, hebben ze braaf naar de trainers geluisterd. Er mag nog wat nauwkeuriger overgespeeld worden, maar verder leken de dames toch wel over de wedstrijd van vorige week heen te zijn gestapt.
De tegenstander WSC gelegen in het naburige Waalwijk draait mee in de onderste regionen, maar deden hun uiterste best. Echter zijn onze dames toch echt een maatje te groot voor ze. Bij het werken aan het doelsaldo, wat echt nodig is om aansluiting bij de koploper te houden, mocht deze een puntje laten vallen, om mee te blijven doen voor het kampioenschap, werd duidelijk dat onze dames echte keien zijn in latje- en/of paaltje trap. Deze werden nog vaker geraakt dan dat de bal in het net belanden. Toch namen onze dames de begeerde 3 punten me naar huis door met 1-10 de wedstrijd te winnen.
Nog 2 wedstrijden te gaan waarbij nog alles mogelijk is, wel zijn onze dames afhankelijk van wat de koploper doet.

Nog een kleine opmerking losstaand van de wedstrijd is dat onze trouwe, alom gevreesde en gerespecteerde verslaggever Johan naar het verluid ziek op zijn bed ligt, wil ik hem namens al onze dames toch echt beterschap en een spoedig herstel wensen via deze weg. We hopen dat hij volgende week weer fris en fruitig langs de velden te bewonderen is met zijn boekje in zijn handen.
Beterschap Johan namens: Iris, Lynn, Linde, Nadine, Sanne, Noa, Noor, Finne, Ella, Sima, Alýssa, Miley en alle ouders inclusief aanhang.

Inmiddels is ook de uitslag van VVR tegen DIA bekend; de koploper heeft niet kunnen winnen en nu staan we in verliespunten weer helemaal gelijk. Het doelsaldo van VVR is wel veertien punten hoger, waarbij Dubbeldam één wedstrijd minder gespeeld heeft. Hoewel het heel lastig zal worden, hebben de dames nog zeker een kans om kampioen te worden.