Hoewel de Sint alweer in Spanje is en ook daar de kerstboom heeft opgetuigd, is het in Nederland nog gewoon kil en koud. Natuurlijk houdt dit weer onze helden van de Zondagelftallen niet tegen en zo zijn er ook deze zondag weer vier wedstrijden gespeeld en hebben we er zelfs een Zondag 7 bij.

Zondag 6 (of eigenlijk 7) – Beek Vooruit 12 4-1
Bij onze 17-1 staat dit elftal inmiddels bekend als Zondag 7, maar natuurlijk weet verder iedereen dat we het hier over het Zesde hebben. Mocht Fred, de vader van Jrodie per abuis op zijn brommertje bij een wedstrijd verschijnen, wees dan lief en hou voor hem vol dat jullie de Zondag 7 zijn, dan blijft hij het ook voor hem allemaal logisch.
We kunnen kort zijn: Dubbeldam was sterker en door twee doelpunten van Marcel van den Berg, één van Andy van der Hoek en een bejubeld doelpunt van Ed Hoogvliet werd deze wedstrijd met 4-1 gewonnen.

Zondag 5 – Gilze 6 3-3
Rijen en Gilze lijken meer op elkaar dan ze in Gilze en Rijen willen toegeven, maar dat ons Zesde tegen beide teams met dezelfde cijfers gelijkspeelt, dat kan haast geen toeval zijn.

Zondag 4 – Noordhoek 2 6-0
Speciaal voor Jaap en Peter hebben onze mannen van de Zondag 4 zich vandaag niet ingehouden tegen Noordhoek. Ook hier zijn net als bij het Vijfde maar liefst zes doelpunten gescoord, maar in dit geval allemaal in het doel van onze tegenstander.
Een lekkere uitslag derhalve.

Zondag 3 – Sprundel 3
Het heeft lang geduurd dit seizoen, maar gelukkig hebben we vlak voor de winterstop dan toch eindelijk een afgelasting. Zonder afgelastingen is het voetballeven toch een stuk minder boeiend en het is dan ook alleen maar logisch dat deze mooie eer te beurt viel aan ons Derde.

Zondag 2 – Steenbergen 2 4-1
Ons Tweede laat dezelfde uitslag noteren als ons Zesde, maar in het geval van het Tweede is dit een bijzonder mooie uitslagen. Op papier was er namelijk sprake van een topper, de nummer twee tegen de nummer drie, maar met een 4-1 uitslag kun je toch zeggen dat Dubbeldam gewoonweg sterker was.
Nog steeds tweede ons Tweede, maar wel een stuk steviger na vandaag.

Zondag 1
Gisterenavond verzamelde een deel van de zondagselectie zich rond een uur zeven in de kantine van Dubbeldam. In de uren daarvoor hadden Robin en Dennis alle lege bierflesjes die er te vinden waren naar de hal gebracht om een soort van onmogelijk parcours uit te zetten. Ook in de kantine werd één en ander verbouwd, zodat hier diverse spelletjes gedaan konden worden.
Toen uw verslaggever naar huis ging, werden de eerste spellen al gespeeld en beloofde het een bijzonder lange en boeiende avond te worden, met alcohol naar alle waarschijnlijkheid.
Mooi om te zien dat deze mannen daags voor een voetballoze zondag elkaar toch opzoeken en met elkaar iets organiseren, hoe ingewikkeld het er allemaal ook uitziet.
Onze mannen zijn klaar tot aan de winterstop en mogen genieten van hun prachtige plaats op de ranglijst.