Het is dinsdag 4 december 2018, ongeveer de laatste dag in het jaar dat je nieuws verwacht over onze Zondag 1, maar het kan soms vreemd lopen in het leven.

Zo is FC Blankenburg 1 per direct uit de competitie gehaald en hoewel dit zeker niet onverwacht is, is dit voor v.v. Dubbeldam geen geweldig nieuws, omdat hiermee drie punten en een groter aantal doelpunten verloren gaan.
Vanwege het vertrek van Blankenburg is een aantal wedstrijden gewijzigd en zo spelen onze mannen van de Zondag 1 op 20 januari 2019 nog steeds tegen Besiktas, alleen niet uit, maar thuis en dat is natuurlijk prettig nieuws.

Verder mocht ons eerste elftal vandaag weer aantreden tegen WCR om nog 23 minuten te spelen, bij aanvang van deze wedstrijd stond er op het scorebord nog 2-1, maar dankzij twee doelpunten van Dennis Geschiere eindigde deze wedstrijd in een logische 2-3 overwinning. We mogen de scheidsrechter van het eerste bedrijf wel dankbaar zijn dat er geen 32 minuten op de klok stonden.
En zo heeft onze Zondag 1 na vandaag net zoveel wedstrijden uitgespeeld als vanmorgen, heeft het net zoveel punten, maar opeens een ander doelsaldo. Hoewel Coal 1 minder verliespunten heeft, staat ons eerste elftal op dit moment wel mooi bovenaan in de competitie.