Kamp O10 t/m O13: vrijdag 20 tot en zondag 22 april 2018

Net als voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer op kamp met alle jongens en meiden die spelen in de teams O10 t/m O13.
Voor heel veel jonge Dubbeldamleden is dit het hoogtepunt van het jaar, voor een kleiner deel is het een enge onderneming: ver van huis, zonder je ouders. Eenmaal op de plaats van bestemming vindt eigenlijk iedereen het geweldig en ook de jongens en meiden die er wat tegenop gezien hebben, komen vol enthousiaste verhalen thuis.

Dit jaar hebben we gekozen voor de Mussenberg (www.de-mussenberg.nl), een locatie waar Dubbeldam al eerder te gast is geweest. Vanuit de accommodatie loop je zo de bossen in en de Loonse en Drunense Duinen, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, ligt om de hoek.
Een mooiere locatie is bijna niet denkbaar.

Er is ruimte voor in totaal 170 mensen, dus we hopen dat alle teams zo compleet mogelijk meegaan. Per team gaan er in elk geval twee begeleiders mee, zodat alle kinderen een aantal begeleiders kennen. Daarnaast zijn er natuurlijk heel veel vriendjes en vriendinnetjes bij, zodat het echt een geweldig feest gaat worden, voor iedereen.

Er zullen dit jaar deels dezelfde, maar zeker ook andere, activiteiten georganiseerd worden. Het wordt dan ook een unieke ervaring en we roepen iedereen dan ook op om zich zo snel mogelijk aan te melden via het online invulformulier.

De kosten voor deze drie geweldige dagen komen uit op € 55,- en net zoals voorgaande jaren zit hierin alles inbegrepen.

Over De Mussenberg:

De Mussenberg is een groepsaccommodatie aan de rand van een prachtig natuurgebied (Loonse en Drunense Duinen) in het Brabantse Loon op Zand, vlakbij de Efteling. Het beschikt over drie accommodaties groepsaccommodaties met alle voorzieningen, een eetatelier en een groot buitenterrein met sportveld, een speeltuin, een kampvuurplaats en een privébos.

We zullen zeker gaan genieten met z’n allen.

De kosten voor het kamp zijn € 55,– per persoon. Ook de begeleiding betaalt voor het kamp.

Wij hopen op veel inschrijvingen. En VOL=VOL.

Dus schrijf je snel in via onderstaand formulier.

De betaling graag overmaken op het rekeningnummer wat hieronder vermeld staat. Vergeet dan niet de naam van de speler/begeleider te vermelden. Of het bedrag contant betalen aan Rick Klootwijk, Patrick de Rover of Gregory Stuurman. Bij contante betaling graag een briefje met je naam toevoegen, zodat wij altijd weten wie er betaald heeft.

Wij hebben er in ieder geval weer zin in om er een mooi weekend van te maken.

Hopelijk jullie ook!

We zien jullie inschrijving graag verschijnen.

Groeten,
Activiteitencoordinatoren VV Dubbeldam

Rick, Patrick en Gregory

 

Reageren op dit bericht: