Na een hoop gedoe eindelijk de kampioenswedstrijd van ons JO15-02 tegen onze enig overgebleven concurrent, IFC 15-02.
Wat voor verwachtingen IFC ook gehad mocht hebben er was maar 1 ploeg die aanspraak kon maken op de winst: Dubbeldam JO15-02.
IFC werd direct overrompeld en in de 1e helft eigenlijk weggespeeld.Taking care of business zou Elvis hebben gezegd. Bij rust was het 2-0 en hadden de jongens hun beste helft op de mat gelegd tot nu toe en dat op een moment dat het moest.
In de 2e helft probeerde IFC het nog wel maar onze keeper, Thom, gaf geen krimp en na de 3-0 was het gespeeld. De meegekomen D-side zorgde met vuurwerk voor een lekker sfeertje en de rijkelijk meegekomen familieleden en vrienden hebben een pot voetbal gezien waar ze in de eredivisie jaloers op zijn.
Een dik verdiend kampioenschap met de minste goals tegen en, op 1 team na, de meeste goals voor en daarbij een geweldige teamgeest. Als voetballiefhebber en zelfverklaard trainer is het bepaald geen straf om dit team te mogen trainen.
Scoreverloop : 1-0 Stijn , 2-0 Maurice , 3-0 Bas.
Iedereen prettige feestdagen gewenst en een voorspoedig 2019.