Zieke trainers

Vanmorgen stond de 2e oefenwedstrijd van de mannen op het programma.

Gelukkig viel het weer mee en ging de wedstrijd door.

Het was een leuke wedstrijd die redelijk gelijk op ging. Oranje wit werdt zo af en toe wat gevaarlijker voor het doel dan de verdediging aan kon. Nick kon wat mooie balletjes uit het doel houden. Halverwege de 1e helft was daar helaas toch de 0-1. Dubbeldam kwam niet echt aan voetballen toe. Net voor tijd kwam daar toch Rene nog even los en tikte de 1-1 achter de fanatieke doelman van Oranje Wit. Opgelucht gingen de mannen de kleedkamer in.

De 2e helft kwam niet tot het echte voetballen. is het dan toch te vroeg voor de mannen om 9.00 spelen. missen ze toch de coaching van Lou en Gerard die beide ziek zijn op het moment?
Oranje Wit maakt het in ieder geval niet uit die die gaan door en tikken de 1-2 erin. Een heel hard gejuich komt er uit vanuit het doel van Oranje Wit.

Nick houdt hierna nog een paar keer goed het doel schoon. Dubbeldam krijgt nog een vrije trap mee maar helaas eindigt deze wat rommelig in de verdediging van oranje wit. Er volgen nog een paar kleine acties van de mannen maar helaas zit het allemaal niet mee en eindigen de ballen op de lat of naast. De bal krijgen ze er niet in.

Mannen jullie hebben je best weer gedaan. Op naar volgende week.