Vanmorgen in alle vroegte stond de 1e oefenwedstrijd van het jaar op het programma. Aangezien de mannen aankomend seizoen een klasse hoger uit komen is het dan ook wel leuk om tegen een team uit deze klassen te oefenen.

Ziekenboeg

De mannen werden toegesproken door de trainers Peter en Veron. Helaas ontbraken de andere 2 stafleden ivm gezondheidsredenen Lou nog in het ziekenhuis en Gerard bleek geveld door de griep in bed te liggen.
Ook waren Rewat, Manoa en Jeroen afwezig. Gelukkig hadden we 2 geleende spelers bereid gevonden die wilde invallen. Wesley en bryan bedankt hiervoor.

Gelijkopgaande eerste helft

De mannen gingen goed van start. De teams gingen mooi gelijk op. Beide team hadden mooie kansen en er was over en weer mooi spel. Jo12-2 was over het geheel net iets sterker. De 1e helft hielde de mannen zich goed staande. Nick hield het doel goed schoon met een paar goede reddingen. 0-0 gingen ze de rust in.

Veel inzet

De 2e helft was koud begonnen of jo12-2 scoorde het 1e doelpunt. Niet kort daarna volgende ook de 2-0. helaas mannen door gaan. De jongens lieten hun koppies een beetje hangen. Er kwamen nog een paar mooie acties en pogingen het doel te bereiken maar die stranden vaak in de verdediging van jo12-2. Waren ze het wedstrijd ritme de afgelopen weken een beetje verloren? Miste ze een deel van hun team of leiders geen idee. Ondanks dat ze de wedstrijd uiteindelijk verloren hebben ze een goede inzet getoond en gingen ze er tot het laatste fluitsignaal voor.

Op naar de volgende wedstrijd
Dubbeldam jo12-3 – Oranje wit 12-4.