Ook dit seizoen is het trainersduo Bos en de Rover te zien op de Dubbeldamse velden. De ploeg van vorig jaar is op een aantal plekken gewijzigd maar de harde kern is niet veranderd. Daarom ook dit jaar een jaar vol vreugde, vriendschap, feesten en partijen en zo af en toe wordt er ook nog gevoetbald. We hopen er natuurlijk weer een succesvol seizoen van te maken maar het begin is nog niet van wat er van gehoopt hadden:

28 september komt VVGZ op bezoek, na het onnodige verlies van vorige week tegen Prinsenland met 2-1 moet er vandaag revanche genomen worden en staan de koppies weer strak in de kleedkamer. Er wordt afgesproken om lekker fel te beginnen aan deze wedstrijd maar helaas, na 1 minuut en 40 seconden ligt de bal al achter keeper Toine. De fase hierna is zeker voor de Dubbeldammers en we creeeren voldoende kansen, we missen echter de scherpte voor de goal en als na een minuut of 20 VVGZ weer eens over de middellijn komt is het meteen 0-2. Een lesje effectiviteit in optima forma, ook de kansen hierna blijven onbenut en we gaan dus met een raar gevoel de rust in.

De tweede helft zien we met veel optimisme tegemoet, de feitelijke o-2 staat op het scorebord maar de Dubbeldammers hebben laten zien dat ze simpelweg de betere ploeg zijn. Jammer genoeg is dit in de tweede helft niet zo, we creeeren te weinig, zien te weinig inzet en VVGZ loopt eenvoudig weg naar 0-4. Er moet dus nog een hoop gebeuren en daar gaan we lekker aan werken. Er is kwaliteit voldoende maar het komt er nog niet uit, kwestie van geduld maar dat komt uiteindelijk wel goed. De verschillen zijn niet groot in deze klasse en als we er met zijn allen voor blijven gaan komen de resultaten vanzelf!