De laatste wedstrijd van de competitie alweer vandaag, thuis tegen Sliedrecht JO19-1.
Het had heel spannend kunnen worden, ware het niet dat concurrent GJS al om 12.00 uur moest spelen en moest winnen om niet te degraderen. Zij speelden gelijk tegen kampioen LRC, ook een prima prestatie uiteraard, maar niet genoeg om Dubbeldam van de 10e plaats af te houden. De jongens hadden vorige week al hele goede zaken gedaan door van Oranje Wit JO19-2 te winnen, die daardoor al gedegradeerd waren, maar de concurrenten wilden toen nog niet meewerken aan een veilige stand voor Dubbeldam. Kortom, dit was een wat rustigere manier om te kijken voor alle supporters, dit is afgelopen seizoen regelmatig anders geweest. Hoewel, rustig…het vuurwerk van de Wieldrechtsupporters op het hoofdveld kon niemand ontgaan.

De wedstrijd zelf begon prima met een vlotte goal van niemand minder dan Owen, die met zijn hoofd scoorde uit een hoekschop. Sliedrecht zette daar al vrij snel een tegentreffer tegenover en kreeg daarna ook nog een penalty. Maar Dylan stond goed in de weg, dus dit cadeautje werd niet verzilverd. Jammer dat vlak voor rust uit een vrije trap van Sliedrecht de bal via Dario in het doel belandde. Met 2-2 gingen de ploegen de kleedkamer in. In de tweede helft wist Dubbeldam helaas niet meer te scoren. Er waren wel kansen, maar Sliedrecht kreeg er meer en maakte nog twee doelpunten. Marlon kwam in een mooie scoringspositie en gunde Owen een hattrick, maar die schoot de bal net als de vuurpijlen richting het hoofdveld.
Eindstand was 2-4.
Dank aan Paul Hardy, Gerard Schrauwen, Wim Wouters, Gert-Jan Koorneef, Arjan den Breejen en Perry Bakema.

Klik hier om de goals terug te kijken:  Goals Dubbeldam JO19-1 – Sliedrecht JO19-1

JO19-1 is ook te vinden op Instagram (@dubbeldam_jo19_1)  en Twitter (@vvDubbeldamA1)