Vandaag stond de ontmoeting met onze vrienden van ASWH uit Ambacht op het programma. Een gelijkwaardige tegenstander die altijd zorgt voor spannende wedstrijden.
Dubbeldam begon goed en Deen beloonde de werklust al snel door een voorzet van Bram binnen te werken. Het antwoord van ASWH liet niet heel lang op zich wachten en zo stond het weer gelijk. ASWH wilde deze keer extra graag winnen en zat overal fel bovenop.
Met een goede kapbeweging wist Julian zich van zo’n felle verdediger te ontdoen en schoot de bal achter de Ambachtse goalie. Ook nu liet het antwoord van ASWH niet lang op zich wachten en werd er na een communicatiefout achterin bij Dubbeldam gescoord.
Het spel golfde op en neer en ook vandaag waren deze 2 teams weer aan elkaar gewaagd. Het was Deen die de thuisploeg weer op voorsprong schoot na een uitbraak van Dubbeldam. Een paar minuten later onderschepte diezelfde Deen de bal op het middenveld en rukte op richting het doel van ASWH. Oog in oog met de keeper faalde hij niet en zette zo de 4-2 ruststand op het bord.

Na rust werd de eerste de beste corner van ASWH met de knie tot doelpunt gepromoveerd en was daar de aansluitingstreffer. Gelukkig was daar Julian die de losgelaten rebound tegen het net pegelde en Dubbeldam weer op 2 punten voorsprong zette.
Dat deze ploegen altijd voor spannende wedstrijden zorgen werd wederom bevestigd toen ASWH het verschil weer terugbracht tot 1 goal. Daarna waren er nog wat kansjes over en weer en leverde een prima driehoekje tussen Milo, Deen en Bram helaas niets meer op dan enthousiasme aan de zijlijn…
Toen de scheidsrechter affloot bij een 5-4 stand voor Dubbeldam werd ook de 4e wedstrijd in deze voorjaarshoofdklasse met winst afgesloten. Jayden, Doruk, Milo, Bram, Deen, Julian, Timme en Sil gaan wederom lekker door met winnen en hopen deze goede reeks zaterdag voort te zetten in de uitwedstrijd bij Oranje Wit.

Hieronder nog foto’s van onze 8-2 die ook tegen ASWH gelijkspeelde met 2-2.

En nog een foto van de 8-3