Dylan begon deze dag met de 13-5 tegen RCD.
Je denkt heerlijk de zon schijnt, maar de temperatuur valt erg tegen en er moest zelfs geschrapt worden vanochtend, maar dat mocht de pret niet drukken en Dubbeldam ging er lekker tegenaan.
De teams waren aardig aan elkaar gewaagd wat eigenlijk inhoudt dat het spel over en weer ging en de het best een leuk potje was, maar dat er verder niks gebeurde dus eindstand 0-0

In de tussentijd wat boodschappen gedaan en toen reisden we af naar Unitas waar de 17-2 aan de bak moest. Beetje druk onderweg wat inhoudt dat we wat later aankomen en de stand 1-2 is. We zien een Dubbeldam dat een beetje de weg kwijt lijkt te zijn en alles van de training vergeten te zijn maar na positieve coaching in de rust zien we een betere tweede helft waar de stand uiteindelijk 2-3 is en we allemaal vol spanning afwachten waar het kwartje naar toe valt; we zien dat Gilles geweldig redt op de lijn, er een paar doelpunten vrij makkelijk vallen, een onterecht afkeurde goal van Ricardo.
Het kwartje valt dus goed en zo eindigde deze wedstrijd in een 2-6 winst. Gefeliciteerd !!!!

De laatste wedstrijd van vandaag is van Zaterdag 5 tegen ASWH
Dat dit team voor verassingen kan zorgen wisten we al, dat iedereen meerdere kwaliteiten heeft blijkt vandaag als Joris in het doel plaats neemt. En zo blijkt later het best goed gedaan heeft door de nul te houden.
Een prachtige redding had in begin eerste helft maar dat hadden we gemist. Toen wij aankwamen deed Kelvin zijn best voor een verjaardagscadeautje voor mij in de vorm van doelpunten. Niet gelukt, maar hij speelde goed net als de rest van het team, andere maakten wel de nodige doelpunten waardoor deze pot eindig in 3-0.