UNI Animo MO11-1 – Dubbeldam MO11-1

Onze dames moesten deze zaterdagochtend maar weer eens vroeg uit de veren om aan te treden tegen de dames van UNI Animo. Wat overigens meestal geen probleem is voor onze kanjers, maar deze week toch iets lastiger was doordat de meeste dames afgelopen weekend hebben doorgehaald op een voetbalkamp in het oh zo bekende Brabantse Eersel.
De dames, op kamp beter bekend als de vliegende heksen, hebben daar onder aanvoering van hoofdheks Semaja en mannelijke heks??? Mano daar onze eer verdedigd en kwamen met de overwinning terug naar Dordrecht. Onze dames hebben alle spellen meegedaan en hun angsten overwonnen, ook al waren de spellen in de verbeelding van de dames een stuk enger dan in werkelijkheid. Onze dames hebben menige jongeman laten zien wat strijd leveren is, want zoals wij al gewend zijn komt het woord opgeven niet in het woordenboek van de dames voor.
Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het kamp als leuk, gezellig en fantastisch is beoordeeld maar dat ze bij terugkomst vertiefd waren, wat volgens mij net zoveel betekent als HEEL ERG MOE. Het betreft dan ook geen verdere uitleg noodzakelijk dat de dames een paar dagen nodig hadden om hier van te herstellen, net als de begeleiding overigens.
Dan toch nog even over de wedstrijd. Wegens werk kon ik niet zelf aanwezig zijn maar heb vernomen dat de strijdlust als vanouds aanwezig was. De aanvallers druk bleven zetten en de verdediging de boel op slot gooiden. Het middenveld zorgde door het goede overspel voor de verbinding tussen beide linies en de keeper wanneer dit nodig was op de goede plek staat om de bal te pakken. Dit alles leidde tot een uiteindelijke overwinning van 1-3.