Gisteravond veranderde de kantine in heus Callcentrum. Maar liefst 10 enthousiaste bellers zijn aan de slag gegaan om leden van Dubbeldam te bellen met de vraag of ze lid wilden worden van de vriendenloterij. VV Dubbeldam is namelijk een goed doel en zo kan de helft van je lot rechtstreeks naar de clubkas gaan! Dit houdt in dat per jaar per lot bijna 100 euro naar de club gaat!!!

Als we op deze avond 35 nieuwe leden zouden aanbrengen kregen we ook nog eens 10 euro per deelnemer. Vanaf 1900 rinkelden de telefoons en Ton, Robert, Richard, Lonneke, Andrea, Ursula, Astrid, Kimberley en Danielle klommen de telefoon in. Uiteindelijk hebben we 43 fantastische Dubbeldammers zover gekregen en hebben we nu dus al een bonus van 430 euro verdiend! Als deze mensen een jaar lid blijven kan je wel uitrekenen dat de Vriendenloterij in 1x 1 van onze grootste sponsors is geworden!!!

Mocht je ook nog lid willen worden of ben je al lid? Bel dan met de vriendenloterij op 088-0201020 en geef onze clubcode door: 11202.

We krijgen per kwartaal een bedrag overgemaakt en zullen je op de hoogte houden via de site, voor nu in ieder geval een dikke duim voor ons belteam en alle deelnemers super bedankt!