VOETBAL – Na een matige 1e helft van de zondagvoetballers van Kethel Spaland speelden de Schiedammers tegenstander Besiktas aardig van de mat. De 1-1 ruststand werd met aanvallend spel omgezet in een 4-2 overwinning.

door Ton de Leede

Over de 1-1 ruststand was Kethel Spaland-trainer Ruud Spierings allerminst te spreken. ,,Besiktas had vorige week met 12-0 tegen Dubbeldam verloren. Zoals het dan gaat, is de trainer meteen de laan uitgestuurd. Met nieuwe mensen in de basis konden zij het ruim een helft bijbenen. Toen was het op bij hen en scoorden wij lekkere doelpunten door de betere conditie. We hadden onszelf tekort gedaan als we dit potje hadden verloren.”

0-1
1-1 Luca van Staveren
1-2
2-2 Gio van Troost
3-2 Harun Can
4-2 Janick van der Meer

Bron; de schiedammer online

Kethel Spaland hoopt nog op tweede periodetitel

De zondagvoetballers van Kethel Spaland hebben wederom het zoet van de overwinning mogen proeven. De ploeg van oefenmeester Ruud Spierings was op eigen veld vandaag ook te sterk voor het Rotterdamse Besiktas.

Nadat de Schiedammers snel op achterstand kwamen was het Luca van staveren die met zijn laatste actie voordat hij gewisseld werd i.v.m een blessure de 1-1 ruststand bepaalde. Na de thee waren het wederom de bezoekers die de voorsprong pakte maar de Kethel Spaland brigade boog de opgedane schade, via Gio van Troost, Harun Can en Yannick van der Meer, in 10 minuten om naar een 4-2 eindstand.

“Ik kan als trainer niet meer dan tevreden zijn,” keek oefenmeester spiering terug. “Het is jammer dat door het wegvallen van Zuiderpark er maar twee periodetitels te vergeven zijn anders hadden we met 15 uit 5 stijf bovenaan gestaan. Nu gaat deze over 12 wedstrijden, waarvan we er voor de winterstop een aantal hebben verloren.” Al met al gaan we proberen de overige vier partijen ook te winnen en dan kijken we wel of er een toetje volgt.” aldus de olijke Schiedammer

Reageren op dit bericht: