Klundert is een vestingstadje in het altijd gezellige Brabant en vandaag spelen de mannen van 17-2 hier hun wedstrijdje in de staart van deze tweede klasse. Beide ploegen staan onderaan en het zijn dus belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. Voor zover dat kan natuurlijk op dit niveau….

Milan N is er vandaag niet bij en Stefan kan nog steeds niet spelen door een vervelende blessure. We beginnen vandaag veel te slap aan de wedstrijd en met in het achterhoofd dat er vandaag toch echt punten gepakt moeten worden valt dit enorm tegen. Het spel van de Dubbeldammers is zeker onder de maat maar toch is er een veldoverwicht tegen de Brabanders. Vandaag echter wederom de zoveelste les effectiviteit, de eerste de beste aanval van Klundert is meteen raak en dus kijken we weer tegen een achterstand aan.

De laatste fase van de eerste helft zien we een wat fanatieker Dubbeldam en Shane is nog het dichtsbij, zijn inzet komt via de paal weer terug het veld in en eigenlijk kan je erop wachten dat het doelpunt gaat vallen, voor de rust blijft dit echter uit en dus de kleedkamer in met een onverdiende 1-0 achterstand.

De tweede helft is best bijzonder te noemen, als we een klein beetje gevaarlijk dreigen te worden is er iemand bij Klundert die in zijn vrije tijd vliegtuigen binnenhaalt op het vliegveld. Zijn vlagsignalen worden echter iedere keer overgenomen door de scheidsrechter die het interpreteert als buitenspel, zo wordt het natuurlijk lastig voetballen en de kansen die we ondanks dit toch nog kijken benutten we niet. Shane wordt nog ongenadig hard onderuit gehaald en waar onze spelers keer op keer terecht worden gewezen op hun fouten mag de Klundertse verdediger gewoon door voetballen. Het verschil blijft echter 1 doelpunt en blijkbaar is dit te weinig, een zeer goedkope penalty zorgt voor een verdubbeling van de score. Niet veel later wordt Tim onderuit geschoffeld en moet hij gedwongen het veld verlaten. Ook deze overtreding wordt door de vingers gezien en Klundert profiteert zelfs door de 3-0 te maken. De 4-0 is voor de statistieken en de leiding bij Klundert heeft in ieder geval een fijne dag en dat is natuurlijk hartstikke fijn voor die mensen. Wij likken onze wonden en weten dat we de eerste helft gewoon het verschil hadden moeten maken!  Accepteren en over veertien dagen de laatste wedstrijd van dit seizoen maar winnen dan!