Oranje Wit

Dubbeldam

knotsgekke wedstrijd

Vandaag de eerste wedstrijd tegen de oranje witten met een jarige trainer langs de lijn… Dit al voor de vierde keer dit seizoen en telkens vol spektakel! Ook deze pot gaat weer als memorabel in de boeken! We weten inmiddels dat we altijd 100% aan de wedstrijd moeten beginnen, maar ook nu lukte dat helaas niet en stonden we binnen een kwartier met 3-0 achter! De aansluitingstreffer kwam door job die uit een corner raak kopte! We kregen weer glans en al snel stond het 3-3! Net voor rust kreeg de rechterspits van oranje wit een diepe bal welke hij met de hand meenam en scoorde! De verder goed fluitende Scheidsrechter had het “niet gezien” waardoor we met een achterstand de rust in gingen!

rust

Na de rust ging het gelijk op en kwamen we door met name een hele scherpe Mika op 5-5!! Helaas was het toch oranje wit die de 6-5 maakte en zo de drie punten binnenhaalde. Wij hebben een goed team, maar kunnen alleen punten pakken als iedereen 100% inzet geeft! Onze tegenstanders zijn elke week goed omdat we in de hoofdklasse zitten, dus makkelijke potjes zitten er niet bij! Ondanks dat onze mannen teleurgesteld van het veld liepen wist onze jarige trainer met een traktatie de koppies weer op vrolijk te zetten!