Aan de Schenkeldijk, vlakbij de wijken Dubbeldam en Sterrenburg, maar ook goed bereikbaar vanuit de Stadpolders en andere wijken van Dubbeldam ligt een kleine voetbaloase waar elke week jongens en meiden zich verzamelen om samen te trainen. Na een tijdje mogen ze in het prachtige zwart-witte tenue voetballen tegen echte tegenstanders.
Elke woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur wordt er getraind door jongens en meiden van 4 t/m 6 jaar onder leiding van echte voetbaltrainers, waarvan een deel zelf ook nog actief voetbalt.
Natuurlijk staat plezier centraal, maar er wordt ook serieus getraind en op zaterdagen worden er al echte wedstrijden gespeeld, bij Dubbeldam altijd op het hoofdveld.

Iedereen is van harte welkom en weet je niet zeker of voetballen wel dé sport is die echt bij je past, kom je het gewoon een keertje, of misschien wel een paar keer, proberen. Wij zullen je van harte welkom heten en we weten eigenlijk zeker dat je heel graag terug wilt komen.
Dus ouders, neem uw zoon of dochter gewoon een keer mee en misschien is het een leuk idee om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen, want voetballen is een teamsport en wat is er leuker dan samen aan dit prachtige avontuur te beginnen?

Het zou helemaal mooi zijn als u van tevoren even contact opneemt met Semaja Thuis (semaja@vvdubbeldam.nl) of Tamara Burgers (tamara@vvdubbeldam.nl), dan weten ze wanneer er iemand komt meetrainen en kunnen ze de trainer(s) vast informeren.