Zaterdag 1
Omdat hier wekelijks de Schnorrrrrr bij de wedstrijden aanwezig is, kunnen we op deze site de avonturen van dit elftal teruglezen.
Na twee wedstrijden had dit elftal één keer gewonnen en één keer verloren. Dit weekend hebben onze mannen gespeeld tegen ZSC’62. Na het verlies uit tegen DFC werden de punten dit weekend makkelijk aan de Schenkeldijk gehouden. Met twee doelpunten voor Daniël en één voor Jordy hield nooit-de-nul-Remco dit keer gewoon zijn doel schoon. Ook de Schnorrrrrr zal hier verbaasd over zijn.
Een nette 3-0 en een keurige positie in de middenmoot van de derde klasse; een goed begin van de competitie derhalve.

Zaterdag 2
Afgelopen seizoen heeft dit elftal tot de allerlaatste minuut gestreden om te promoveren. Helaas is dit net niet gelukt, maar blijkbaar hebben ze zich voorgenomen om gewoon kampioen te worden. Met twee overwinningen op rij zijn onze mannen goed begonnen; de uitwedstrijd tegen Internos is met een 1-0 achterstand gestaakt. Het is dus nog steeds de vraag hoeveel punten ons Tweede aan deze wedstrijd overhoudt.

Zaterdag 3
Wat de reden is, zullen we van deze mannen wellicht nooit horen, maar na twee wedstrijden prijken onze mannen helemaal onderaan, met nul punten.
Afgelopen weekend kon het dus alleen maar beter gaan tegen Kogelvangers, de vereniging van één van de vele Ton Schröders die we bij Dubbeldam kennen. Ton kan tevreden zijn, zijn beide favoriete clubs hebben niet verloren en dus is het eerste puntje binnen voor ons Derde en de akelige laatste plaats is direct al verleden tijd.

Zaterdag 4
Bij een select groepje volgers is dit elftal al jaren bekend als de helden van Zaterdag 4 en ze maken deze naam meer dan waar. Tot afgelopen weekend is nog maar één keer gespeeld, maar wel knap gewonnen. Dit weekend was de uitdaging vooral om tot bij de ingang van hun tegenstander Sliedrecht te komen. Het is onze mannen gelukt, maar of ze daar nu heel blij van zijn geworden, is even de vraag.
De eerste helft ging lekker gelijk op en na een voorsprong van 0-1 gingen de teams met een 2-2 stand de kleedkamers in. In de tweede helft was Sliedrecht duidelijk beter en verloor Dubbeldam met 2-5.

Zaterdag 5
De jonge honden van Jan Horst spelen al vanaf voor hun geboorte samen en ook dit jaar hebben ze weer de intentie om elke tegenstander met huid en haar op te vreten. Het succes is wisselend: één keer winst en een keer verlies, het kan verkeren.
Uit tegen Groote Lindt wisten onze Benjamins bij de Zaterdagafdeling de volle drie punten mee naar huis te nemen.