Feest
Ook als er eigenlijk niets te vieren is, kan het dak er bij Dubbeldam gewoon af. Een paar spelers van onze Zaterdag 1 hadden eten geregeld en in eerste instantie samen met de fans van Wieldrecht werd er een geweldig feest op poten gezet. Het was een lange, lange middag en avond.
We lopen maar snel de wedstrijden langs.

Streefkerk 3 Zaterdag 5 3-2
Voor ons vijfde stond vandaag alleen de eer op het spel, onze tegenstander van vandaag is kampioen, ongeacht de uitslag, maar bij een gelijkspel of winst is dit op basis van behaalde punten en niet op basis van doelsaldo.
Streefkerk is dus gebrand op een goed resultaat en blijkbaar brengt dit het beste bij onze mannen boven. Het is een spannende en zeer sportieve pot voetbal, die pas vlak voor tijd een winnaar krijgt. Jammer genoeg is dit Streefkerk en waar dit elftal de schaal mag koesteren, is Dubbeldam keurig vijfde geworden.

Oranje Wit 7 Zaterdag 4 5-1
Kevin Bussen scoorde vandaag de eretreffer, maar met vijf tegendoelpunten was het al met al een lastige wedstrijd. Uiteindelijk eindigen onze mannen op de zesde plaats.

Oranje Wit 8 Zaterdag 3 6-0
Nog een keer Oranje Wit, dit keer geen eretreffer, maar wel zes doelpunten. Het is een wat roemloos einde van deze competitie, waarin ze uiteindelijk op een negende plek geëindigd zijn.

Wieldrecht 3 Zaterdag 2 3-6
Na twee keer Oranje Wit komen we nu twee keer Wieldrecht tegen. Allereerst speelde ons tweede uit en waar Wieldrecht drie keer wist te scoren, liep de teller bij Dubbeldam op tot maar liefst zes.
Voor ons tweede stond niet veel meer op het spel, maar het is wel lekker om met zo’n overwinning op zak toe te leven naar de eerste wedstrijd in de nacompetitie, waar volgende week DFC 3 wacht. Dubbeldam mag thuis spelen en we hopen dan ook op veel fans voor de manschappen van Rob de Vaal.

Zaterdag 1 Wieldrecht 1 1-3
Op papier waren er tot deze wedstrijd nog drie titelkandidaten. Allereerst Prinsenland, maar daarvoor waren twee mirakels nodig en deze mannen besloten hun wedstrijdje maar gewoon met 1-3 te verliezen. Daarnaast had DFC op papier nog een kans, hiervoor moesten ze zelf winnen, wat met 4-1 keurig gelukt is, maar dan moest de derde titelkandidaat Wieldrecht vandaag punten laten liggen bij Dubbeldam.
Tot ongeveer de 70e minuut stond de score op 0-0 en leek het nog een zware opgave te worden voor onze tegenstander van vandaag. Na de zeer late openingstreffer was de ban echter gebroken en stapte Wieldrecht als kampioen van het veld af.