In ons vijfde en zesde elftal spelen weliswaar senioren, maar het zijn veelal nog jonge mannetjes en ze hebben vandaag een vrije dag om optimaal te genieten van de inkomst van onze geliefde Sint.

We hebben begrepen dat onze jonge senioren genoten hebben en misschien mogen ze vanavond al hun schoentje zetten. Bij de andere lagere elftallen ging het gelukkig goed, met mooie uitslagen, maar in het bekertoernooi had ons eerste het jammer genoeg een stuk moeilijker.

Zaterdag 6  

Geen programma.

Zaterdag 5

Geen programma.

Wieldrecht 5 – Zaterdag 4  1-6

De mannen van ons vierde waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar toch gingen ze met een 1-0 achterstand de rust in; één kans en één keer scoren.

In de rust hebben onze mannen besloten om nu de kansen wel af te maken en met doelpunten van Ryan Muller, Maikel Visser en maar liefst vier keer Anildo Fortes. Een fraaie overwinning derhalve van onze mannen uit bij Wieldrecht.

Zaterdag 3  ZBC’97 2  3-1

Er zijn niet veel teams in deze competitie die onder Dubbeldam staan en ZBC’97 is er daar eentje van, het is dus zaak voor onze mannen om vandaag punten te pakken en met een 1-0 ruststand zag het er goed uit voor onze mannen. Met hulp van enkele spelers uit andere elftallen, waaronder Rikki die vandaag zijn doel bijna schoonhield, werd het snel in de tweede helft nog wel 1-1, waarna Dubbeldam aan alle zorgen een einde maken door met 3-1 te winnen.

Zaterdag 2  Internos 3  0-0

In de competitie staat Dubbeldam boven hun tegenstander van vandaag, maar de verschillen zijn klein en dit bleek ook op het veld vandaag. Twee elftallen die niet scoren, dat levert dan elk een puntje op.

Klundert 1  Zaterdag 1  2-1

Ons eerste elftal mocht vandaag spelen in het bekertoernooi en dan moet er gewoon gewonnen worden. Het is dan ook lekker om met 0-1 voor te komen, maar minder om daarna twee doelpunten tegen te krijgen, zodat onze mannen helaas uitgeschakeld zijn.