Teamprestatie

Na drie nederlagen op rij was het zaak voor Dubbeldam om weer eens een overwinning te boeken. Vanaf het allereerste fluitsignaal was het duidelijk dat het team hier ook van doordrongen was. De tegenstander werd vroeg vastgezet en er werd hard voor elkaar gewerkt. Niemand viel hierbij uit de toon en dat blijkt ook wel uit het feit dat alle spelers stemmen hebben gekregen

Kanshebbers

Het werd een spannende strijd. Zo was Jerry van Ingen belangrijk doordat hij het eerste doelpunt voor zijn rekening nam en ook bij het tweede betrokken was. Na een overtreding op onze linksbuiten wees de scheidsrechter terecht naar de stip.
Dennis Geschiere maakte ook kans op deze nominatie. Hij maakte twee doelpunten. De strafschop net voor rust betekende de 0-2 en daarmee was het verzet van de Schiedammers wel gebroken. De tweede net voor het einde was van wonderbaarlijke schoonheid, een prachtig stiftje over de doelman. Robin van Dijk verrichtte enkele knappe reddingen. In de slotfase verslapte de concentratie bij Dubbeldam enigszins waardoor Kethel Spaland twee kansjes kreeg, maar Robin liet weer eens zien een uitstekende doelman te zijn. De 17 jarige Max Bresser speelde ook een prima wedstrijd. Waar hij de afgelopen weken op het middenveld speelde, stond hij nu noodgedwongen centraal achterin met Rick de Graaf. Beiden speelden een prima wedstrijd.

Rory van der Weijden

Uiteindelijk is de keus met toch wel ruime voorsprong gevallen op Rory van der Weijden. Onze routinier nam als een echte aanvoerder zijn ploeg op sleeptouw. Hij coachte zijn medespelers positief en gaf aan wanneer druk gezet ging worden.
Al met al een hele terechte uitverkiezing.

Gefeliciteerd Rory!