Het meidenfestijn van Dubbeldam is opgedeeld in twee dagen. Op dag een mogen we de kleine(re) meiden welkom heten, wordt er gevoetbald en is iedereen in meer of mindere mate serieus. Ondanks het feit dat enkele teams niet op kwamen dagen, was het een meer dan geslaagde dag.
Op zondag is het meidenfestijn het domein van de vrouwen en al jaren is het CKC dat hier op een geweldige wijze een feestje komt bouwen. Het dameselftal van CKC is wat uit elkaar gevallen, een deel is gestopt, een deel is naar Xerxes gegaan en er zijn weer nieuwe vrouwen in het elftal gekomen. Volgens de trainer van CKC hoeven we ons geen zorgen te maken, er is goed geselecteerd op gezelligheid en als het aan zijn team ligt, wordt het weer een briljante dag.
Xerxes is eigenlijk het nieuwe CKC en ondanks het feit dat er maar twee teams zijn vandaag, is het vanaf half elf direct al een groot feest. Alle meiden, veel vrienden en de trainers zijn vanmorgen in een grote bus gestapt en als de meiden aan komen, horen we: ‘Daar zijn we weer.’
Rick en Dennis vormen in de vroege ochtend het bel-team, omdat er onvoldoende alcohol in de kantine schijnt te zijn. Er is amper Hugo en omdat alle supermarkten dicht zijn, is het nog een uitdaging om nog wat flessen te vinden. Gelukkig heeft Rick de ledenlijst van Dubbeldam op zijn laptop staan en de Blues Brothers zijn al snel op een missie.
Ook omdat de zon vandaag wel schijnt, is het heel belangrijk om goed en veel te drinken, dus het van groot belang dat deze missie gaat slagen.

Stipt om elf uur staat Lorenzo in de middencirkel te wachten op de elftallen. Een man met een bal en een fluitje, je zou toch denken dat iedereen weet wat dan de bedoeling is, maar de vrouwen van Xerxes en Dubbeldam hebben echt geen idee.
Na een minuut of tien begint dan eindelijk de wedstrijd, natuurlijk op ons hoofdveld; met Nathalie als aanvoerder en Shanna als onverwachte speelster op het middenveld zijn de verwachtingen van de Dubbeldamsupporters hoog gespannen. Met Jami op het doel maken we ons trouwens sowieso geen zorgen en het duurt dan ook heel lang voordat het eerste doelpunt valt. Pas na een minuut of drie staan onze dames met 1-0 achter en daarna zien we nog vier doelpunten en een Joey die tot twee keer toe als een ware atleet over de omheining hupt. Het zijn vandaag de allerlaatste wedstrijden die onze verzorger in zijn rol als pijnversterker mee zal maken en op deze vrolijke dag is dit het enige smetje.
In de rust loopt de trainer van CKC verontrust naar de kleedkamer. Hij heeft ons Dubbeldam zien spelen en realiseert zich dat hij zijn strijdplan moet aanpassen. Als Xerxes in de tweede helft niet meer weet te scoren, is het voor iedereen duidelijk dat onze dames de gedoodverfde favorieten voor dit toernooi zijn.
Dennis Oeben heeft doorgekregen dat onze Rotterdamse vriendinnen vooral van oud-Nederlandstalig muziek houden, maar daar denken de vrouwen van CKC toch echt anders over. Zij melden zich direct bij onze wat oudere Dennis en zeggen, zoals het hoort, gewoon meneer en u tegen hem.
Dan staat de wedstrijd tussen Dubbeldam en CKC op het programma. Voor beide elftallen een cruciale wedstrijd en niet voor niets zien we veel Dubbeldamspeelsters met een zonnebril op in het veld staan. Bij de rust staat het nog maar 1-0 voor CKC en kan het echt nog alle kanten op. Onze verdediging is ijzersterk en pas in de loop van de tweede helft wordt het verschil gemaakt en wordt het 3-0.
We weten allemaal dat Dubbeldam echt een toernooiploeg is en ze zullen zeker nog sterker worden. Omdat CKC en Xerxes nog tegen elkaar moeten, zullen zij punten gaan verliezen en is het nog helemaal open.
De wedstrijd CKC tegen Xerxes staat op het punt van beginnen. We sluiten voor nu even af en komen later op de dag nog terug met onze belevenissen in het verloop van deze mooie dag.