Pelikaan MO11-1  Dubbeldam MO11-1  0-6

Vorige week troffen we onze tegenstanders nog thuis voor de beker. Vandaag mochten we in alle vroegte aantreden bij pelikaan.
Na het voortreffelijke overspel en een grote overwinning vorige week keken we uit naar deze wedstrijd. Oké, de dames hadden allemaal wel een paar blauwe plekken opgelopen en iedereen had last van een pijntje hier of daar maar toch rekenden wij op onze girl power. Helaas was de wedstrijd zeer eenzijdig. Overspelen werd nauwelijks gedaan . Onze dames waren het meest bezig om zelf te kunnen scoren. Dit leidde echter wel tot de meest verbazingwekkende spreekwoorden bij de ouders. Enkele voorbeelden zijn: Het goal is te klein. Ze scoren uit een voorzet van de tegenstander, denk ik. Hotseknotsbegonia, wat dit mag zijn echt geen idee maar bonusvader Erik gooide hem erin en uitleg kreeg ik niet echt. Geef hem dan af. Speel de bal dan over, etc etc.
Het herfstweer zorgde door de koude wind dan wel weer voor een gezellige samenscholing in de hoek van de tribune waar alle ouders samengepakt, dicht tegen elkaar kropen. Sommige ouders iets te dicht. Andere wilden verhalen delen dat om warm te blijven ze samen naakt in een slaapzak gingen liggen om warm te blijven. Het werd natter op het veld en gezelliger op de tribune. Het was dan ook zeker tijd dat er werd afgefloten. En, oh ja, voor de geïnteresseerde in het voetbal, ruststand 0-4. Eindstand 0-6.
Nou dames in ieder geval 3 punten mee naar huis genomen. Wij hopen volgende week wel om weer iets meer voetbal te zien.