Bekerwedstrijd Altena – Dubbeldam.

Niet geheel compleet maar met waardige invallers, waarvoor bedankt dames van de MI11-2, was het tijd voor een spannende kwartfinale voor de KNVB beker.
De eerste helft was gelijkwaardig waarbij onze dames verzuimden om te scoren. Dit leidde ertoe dat er een angstvallige stilte was op de app gedurende het eerste halfuur van de wedstrijd. Onze dames stonden niet allemaal op de positie die ze gewend waren, wat leidde tot wat onwennig gedrag en er nog wat gevoel voor het spelen op een andere positie moest ontstaan.
Hoog tijd voor de tweede helft. Mede door een omzetting van enkele posities in het veld begon het balgevoel dan toch weer op gang te komen. Langzaamaan krijgen onze dames dan toch de overhand in het spel en wordt er het verlossende eerste doelpunt gescoord uit een zeer mooi genomen vrije trap. Onze dames kennende werd het eerste doelpunt al snel gevolgd door een tweede. Helaas, mede door een vervelend schijnende zon in de ogen van de keeper, lukte het Altena om te scoren. 1-2 en terug is de spanning in de wedstrijd met nog zo’n 10 minuten te spelen.
Onze dames raakten hier van slag van en hadden moeite om naar de juiste kleur over te spelen, er werd soms zelfs slordig gevoetbald. Soms heb je gewoon wat geluk nodig om de overwinning mee naar huis te nemen. En deze keer was het geluk aan de Dubbeldamzijde en werd er na ongeveer 5 minuten extra tijd, waarvoor, geen flauw idee, dan toch echt gefloten voor het einde van de wedstrijd.
Meestal staan onze dames garant voor mooi en aantrekkelijk voetbal, echter was het deze keer gewoon het feit dat telt wie er na het eindsignaal van de scheidsrechter het vaakst gescoord heeft, aantrekkelijk voetbal gespeeld of niet is de winnaar.
Het gespeelde spel van vandaag daar kunnen onze dames alleen maar van leren en sterker van worden, en de rest vergeten we gewoon heel erg snel. Het resultaat is wat telt. En het resultaat is: DOOR NAAR DE HALVE FINALE KNVB BEKER!!!