Het is weer zover vanmorgen, onze dames mogen aantreden op de groene zoden van ons eigen Dubbeldamcomplex waarbij onze dames het vandaag op mogen nemen tegen VVR.
De roze sokken brigade stond dan ook weer te popelen om te mogen voetballen in deze vakantieperiode. De wedstrijd werd geleid door de heer van der Hoek en U weet het misschien nog uit eerdere verslagen: de scheidsrechter heeft altijd gelijk ook als hij geen gelijk heeft.
De wedstrijd begint en al snel is duidelijk dat niemand aan de zijlijn er nog iets van snapt. Onze dames hebben nauwelijks balbezit, spelen de bal daar waar niemand staat of gewoon naar de tegenstander. Zonder te overdrijven mag er toch wel gezegd worden dat zeker de eerste helft onze dames onherkenbaar slecht zijn, niemand uitgezonderd. Gelukkig weet de trainer in de rust toch weer wat te herstellen waardoor de dames in de tweede helft wat meer tot hun zelf beginnen te komen. Helaas voor onze dames is dan de achterstand al te groot en heeft VVR echt een sterke keeper in het doel staan die als het dan al tot een schot op doel komt deze eruit weet te houden.
De eindstand (1-6) betekent dan ook de eerste verloren partij sinds hele lange tijd voor onze dames. Wat dan wel weer gezegd moet worden is dat over het algemeen de ouders daar meer last van hebben dan de dames zelf.
Tot besluit wil ik nog graag even vermelden dat het helemaal niet erg is om een keer te verliezen, volgens sommigen is dit zelfs wel eens goed namelijk om met beide beentjes op de grond te blijven staan. Graag voor de volgende wedstrijd het verzoek om alle op tijd naar bed te gaan en fris en fruitig aan de wedstrijd te beginnen zodat er langs de zijlijn weer genoten kan worden van jullie spel.