Zaterdag 15/6 zijn we uitgenodigd bij IFC voor een meidentoernooi.

Met 3 afmeldingen gingen we met de andere 9 toppers naar de buren in Ambacht, het beloofde een dag te worden zoals we het eigenlijk het hele seizoen hebben gezien, met mooie wedstrijden en mooi samenspel maar ook wedstrijden waarbij ze eigenlijk geen fut meer hadden, maar toch knap de gelijkspel wisten te behouden.
Ze hebben tussen de wedstrijden door ook laten zien dat de hele zwartwit selectie van de MO11-1 ook beschikt over een turn-gen want de wachtende ouders werden beloond met flikflakken en handstanden.

Toen was het dan eindelijk zover de uitslag van het toernooi!!! na 5 wedstrijden te hebben gespeeld en waarvan 3 gewonnen en 2 keer gelijkspel was het toch spannend of ze zouden gaan winnen of misschien toch een 2e of 3e plek, nadat Sliedrecht was genoemd voor plek 2 en vv Dubbeldam nog steeds niet aan de beurt was geweest werd het wel duidelijk, ze begonnen al te lachen en toen de speakers vertelde dat de eerste plek naar vv Dubbeldam ging mochten ze dan eindelijk juichen🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Wederom een mooie dag en een mooi resultaat om het seizoen mee af te sluiten.
Ik wil alle dames en natuurlijk de ouders van de MO11-1 bedanken voor het afgelopen seizoen voor alle leuke dagen.

TOT VOLGEND SEIZOEN