DIA MO11-1 – Dubbeldam MO11-1

Na enige vertraging doordat er aan de weg gewerkt wordt en hierdoor de N3 niet beschikbaar is om naar de oprit van de A16 te rijden en er een klein mankement met een brug bij Gorinchem was, die schijnbaar niet meer dicht wilde, terwijl het halve team ervoor stond, lukte het toch om uiteindelijk redelijk compleet in Teteringen te verschijnen. De laatste wedstrijd van het seizoen, de kaarten zijn nog niet geschud, het kan nog alle kanten op, we staan gelijk in punten, erop of eronder, oftewel bij winst gewoon weer kampioen, alleen of met VVR dat was nog afwachten.

Ik kan nu een hele hoop over de wedstrijd schrijven, dames zijn onder de indruk van een lange dame, scheidsrechter zag vaak en situatie anders dan wij, ziekte trainer en de andere trainer zit in een verbouwing, ouders langs de kant zijn super fanatiek, maar dat maakt eigenlijk niets uit.
Onze dames kwamen al snel op voorsprong en gaven deze eigenlijk gewoon weg door slordig te worden of voor eigen eer te gaan en niet meer goed over- en samen te spelen. Uitslag uiteindelijk 3-3, een gelijkspel. Al snel na het eindsignaal werd duidelijk dat onze directe tegenstander voor het kampioenschap had gewonnen. Onze dames baalden toch wel lichtelijk toen ze doorkregen dat ze tweede zijn geworden in de competitie.
Maar dames jullie hebben een heel seizoen lang ons bijna wekelijks verblijd met jullie leuke en goede voetbal. Gedurende het seizoen hebben jullie maar 1 wedstrijd verloren. En tweede worden in deze competitie is toch ook echt iets om trots op te zijn. Het is goed om te leren omgaan met tegenslagen en dit resultaat is allesbehalve een schande. Ik kan oprecht als ouder en verslaggeefster zeggen dat ik trots ben op jullie allemaal een heb genoten van wat jullie hebben laten zien. Bij deze wil ik gelijk ook de trainers bedanken voor de inzet van hun tijd, geduld en energie om met onze meiden te werken. Ook alle ouders die bij zijn gesprongen als het nodig was bij ziekte/ afwezigheid van een trainer of om een kind van een ander me te nemen en ga zo maar door bedankt voor jullie inzet. Persoonlijk kijk ik terug op een geslaagd seizoen waarin ik veel goed voetbal heb gezien, veel heb gelachen en trots ben om hoe we met zijn alle met elkaar omgaan.
Wat het volgende seizoen gaat brengen is nog niet geheel duidelijk ik kan alleen maar hopen dat het weer zo’n top seizoen wordt!

Ik vond het super leuk om elke weer te proberen te verwoorden wat er zich had afgespeeld op het veld, ik hoop dat jullie de stukjes met plezier hebben gelezen. Voor nu bedankt en geniet van de zomer wellicht zien we elkaar na de zomer weer terug.
Barbara van der Hoek.