Wieldrecht Mo11-1 – Dubbeldam Mo11-1  0-3

Het is een koude zaterdagochtend. Uiteraard weer in alle vroegte moesten verschillende ouders opstaan en de ruiten van de auto ijsvrij maken. Op deze ijskoude ochtend treden onze stoere dames van MO11-1 aan tegen Wieldrecht MO11-1. Het is nu na een lange periode van zomerweer dan toch echt winter aan het worden. Gelukkig is iedereen goed voorbereid en wordt er gezorgd dat de spieren goed opgewarmd zijn voor de wedstrijd begint.

Onze dames beginnen vol goede moed aan de wedstrijd. Het valt op dat Wieldrecht alles op de verdediging heeft gezet. De ruimtes worden hierdoor erg klein voor onze dames. Onze dames hebben hier aardig wat moeite mee en als ze dan door de verdediging komen staat daar een zeer sterk keepende dame die menig bal tegenhoudt. Toch slagen onze dames erin om nog in de eerste helft net voor rust de 0-1 te scoren.

Rust tijd om op te warmen en de tactiek te bespreken. Blijf druk zetten en zoek naar die opening dan komt het vanzelf goed, dat is wat onze dames mee krijgen van de trainers.

Het eerste kwartier van de tweede helft blijft het lastig om door de verdediging heen te komen. In het laatste kwartier van de wedstrijd blijken onze dames dan toch echt conditie te hebben en weten ze vaker door de verdediging heen te komen. Nu nog die bal langs die goede keeper krijgen. De tegenstander kan het niet meer aan. Wieldrecht zit er doorheen en is op. Dit leidt tot een score van 0-2 snel gevolgd door de 0-3. Dit is tevens de eindstand.

Onze dames hebben deze wedstrijd puur op conditie gewonnen. Conclusie voor vandaag: slecht spelen en winnen zijn ook drie punten.