Op deze ochtend, die in tegenstelling tot de afgelopen weken, niet echt heel koud begon, treden onze dames aan tegen Nieuw-lekkerland MO11-1. De dames zijn allen hersteld van de kleine pijntjes of op de goede weg hierin. Hierdoor kunnen de dames er vanmorgen vol tegenaan en dat is precies wat er gebeurde. Er werd al door menig toeschouwer gevraagd wat het stukje deze week zou brengen, en zoals ik toen antwoordde zo geschiedt het nu: vrij kort.

De gehele wedstrijd is Dubbeldam het veel sterkere team. Ik heb van alles voorbij zien komen: goed overspel, mooie assists, rustige trainers die ook bij de 11-2 staan te bekijken, speelsters die van het ene veld bijspringen in het andere veld, klappende en juichende (groot)ouders, een scheidsrechter die niet meer weet waar hij de score op moet schrijven omdat het turfgedeelte vol is, een enthousiaste/goedlachse/vrolijke “eindredacteur” en veel, heel veel doelpunten.

In totaal zijn er 26 doelpunten geteld en allemaal voor Dubbeldam. Ik vind het een vermelding waard dat onze tegenstanders onvermoeibaar bleven en met een lach op het gezicht de wedstrijd hebben uitgespeeld. Er is geen onvertogen woord gevallen, er is geen opmerking gemaakt betreffende dat er jongens mee zouden spelen niks, noppes, nada van al het gedoe van de laatste weken. We houden het erop dat onze dames deze week aan het doelsaldo hebben gewerkt.

Dames Gefeliciteerd met jullie overwinning. Volgende week de laatste wedstrijd van dit seizoen. We gaan ervoor met zijn allen, alle speelsters en alle supporters langs de kant. Volgende week laten we de tegenstander zien waarom wij nummer 1 zijn. Speelsters laat jullie beste voetbal en samenspel zien en supporters laat zien hoe onpartijdig wij supporteren voor elke mooie actie. Op naar volgende week.