Na een te lange periode van bijna niets kunnen doen op gebied van voetbal mochten de Dubbeldamse leeuwinnen weer een keer het veld op.

Deze zaterdag mochten we om 9 uur aantreden tegen de meiden van de Zwerver, veel van onze dames vonden het wel erg vroeg maar het weer kunnen en mogen voetballen was wel een hele goede reden om de wekker lekker vroeg te zetten om maar klaar te zijn voor deze wedstrijd.

De scheids had er ook veel zin want deze wilde zelfs al 5 minuten eerder beginnen.

De meiden gingen nerveus maar furieus van start en maakten het de tegenstander gelijk moeilijk. De verdediging stond goed en er kwam geen bal bij onze keepster in de buurt. Er kwamen wat kleine kansjes maar de keepster van de Zwerver hield lang de nul vast voor haar team. Na een vlotte aanval waarbij de bal naar rechts werd gespeeld en Anouk V met een schitterende lange bal vanaf de zijkant zomaar de bal het doel in joeg stond in de 21e minuut de 1-0 op het scorebord. de meiden gingen goed door en speelde goed samen helaas was er wel iedere keer een been of een voet van de tegenstander die een hogere score in de weg stond en zo bereikten we de rust.

Na de thee gingen de meiden verder waar ze gebleven waren maar speelde de wedstrijd zich veelal af op het middenveld en tja daar kan niet gescoord worden. De laatste 10 minuten begon de Zwerver sterker te worden maar de Dubbeldanse Leeuwinnen vochten voor iedere meter en sleepte de welverdiende overwinning binnen. Een goed herstel na het verlies van de 1e competitie wedstrijd tegen onze eigen MO15-1 een paar weken geleden.

Volgende week staat de voor trainer Peter altijd zwaar beladen wedstrijd tegen zijn oude liefde Oranje-Wit op het programma, de vereniging waar hij jarenlang de kleuren voor verdedigde

.