Leek het vorige week welhaast zomer te zijn langs de lijnen van ons hoofdveld, deze week hebben de weergoden heel andere plannen met Nederland en is het gewoon weer eens kil en wat koud.
Het maakt onze mannen natuurlijk helemaal niets uit, zij gaan het veld op om te winnen en juist als het wat minder warm is, is dit een stuk eenvoudiger.
Het winnen ging bij vier van onze zes elftallen gelukkig goed af, waarbij vooral ons tweede en eerste bijzonder goede zaken deden. Bij ons thuis speelde alleen ons eerste elftal en na afloop stond er een gezellige derde helft gepland, wat helemaal past in de traditie van Dubbeldam, waar gezelligheid minstens zo belangrijk is als de sportieve prestaties.
Het was een geweldige middag, met vuurwerk voor de wedstrijd, een leuke tegenstander en een gezellige sfeer in de kantine en toch eindigde deze dag met een zwart randje, omdat een aantal mensen het moest verzieken voor een grote groep mensen die het gewoon lekker naar hun zin had.
Inmiddels is op de digitale versie van het AD al te lezen dat er vechtpartij bij Dubbeldam is geweest, waarbij het leest alsof er een massale ruzie was, maar hiervan was gelukkig geen sprake. Het is alleen jammer dat een paar heethoofden het verziekt hebben voor een grote groep mensen die gewoon een gezellige middag wilden hebben en gelukkig voor een groot deel ook hebben gehad.

Beek Vooruit 12 – Zondag 6 2-5
Onze mannen van het zesde spelen voor hun plezier en als de tegenstander gewoon komt om te voetballen, zijn ze al dik tevreden, als ze dan ook nog eens winnen, kunnen ze hun lol niet op.
Gisteren verloor ons aller Jrdorie met de 19-2 nog met 5-2 van Hardinxveld en vandaag kon onze grote held eenzelfde score noteren in het voordeel van Dubbeldam. Met twee kopdoelpunten was hij vandaag het goudhaantje bij onze mannen, maar ook Richard, Guyon en Marcel pikten hun doelpuntje mee.
Zo blijven onze mannen op een keurige vijfde plaats staan en hebben ze nog vijf wedstrijden te spelen in hun competitie.

Gilze 6 – Zondag 5 4-1
Papendrecht 3 – Zondag 5 4-2
Twee titels boven dit korte stukje?
Jazeker, onze mannen van het vijfde hebben de smaakt te pakken, na midweeks lekker gespeeld te hebben tegen Papendrecht, waar maar nipt van verloren werd, staat ons vijfde vandaag in het veld in en tegen Gilze, waar ook geen punten gepakt werden. Gelukkig is dit elftal het enige team bij Dubbeldam dat niet eens weet dat er een stand wordt bijgehouden en dat ze hierin laatste staan, weet dan ook helemaal niemand.

Zondag 4
Na de offday van vorige week, deze week weer een offday, maar nu zonder uitslag. Dit elftal lijkt op Max Verstappen, ze staan vierde ver achter de top drie, maar weer ruim voor de achtervolgers. Nu is in voetbal veel mogelijk, maar de kans is groot dat onze mannen op deze vierde plaats gaan eindigen dit seizoen.

Sprundel 3 – Zondag 3 1-3
Onze mannen van het derde lijken op weg te zijn naar het kampioenschap, samen met JEKA 10 maken ze de dienst uit in deze competitie en mocht JEKA op tweede paasdag weten te winnen, staan de twee ploegen in punten gelijk, waarbij ook de doelsaldi angstig dicht bij elkaar liggen. Het verschil tussen de nummer twee en drie is nu al twintig punten.
Vandaag heeft ons derde gedaan wat het moest doen, gewoon lekker winnen. Het lijkt erop dat zondag 12 mei de dag is waarop de kampioen bekend is, dan spelen deze twee kemphanen tegen elkaar.

Steenbergen 2 – Zondag 2 0-1
Na het binnenhalen van de periode hebben onze mannen van het tweede blijkbaar besloten om de spanning er week na week in te houden. Vorige week werd nog met 1-3 verloren van Unitas’30 en vandaag werd ternauwernood gewonnen van Steenbergen, maar hoe nipt ook, het levert gewoon drie punten op en zo staan onze mannen nog gewoon trots bovenaan zeker omdat Virtus vandaag weggevaagd zijn door onze tegenstander van vorige week. Met maar liefst 7-1 werden deze mannen naar huis gestuurd. In verliespunten staat Dubbeldam nu vier punten voor op Groen Wit met nog maar vier wedstrijden te gaan. Een eenvoudige rekensom leert dat bij drie winstpartijen het kampioenschap binnen is.

Zondag 1 – Kethel Spaland 1 3-0
Weer thuis, weer een tegenstander die gezellig met de bus komt en dus weer een zangertje, je zou dus bijna denken weer een overwinning, waarmee onze mannen na drie successen op rij weer lekker meedoen in deze competitie.
Is het zover gekomen?
Jazeker is het zover gekomen en na een valse start staat ons eerste Zondagelftal gewoon op een keurige vierde plaats en lonkt nu de nacompetitie al. Als onze mannen gewoon deze lijn doortrekken en één van de twee koplopers punten gaat verliezen, kan rechtstreekse promotie naar de tweede klasse ook zomaar nog mogelijk zijn.
Jammer genoeg is de middag ontsierd door een vechtpartij, waarover hierboven te lezen valt.