Onze Zaterdag 2 speelt nacompetitie en is daarmee het laatste elftal van Dubbeldam dat nog ergens voor strijdt en niet zomaar ergens voor: het gaat om promotie.
Nadat onze mannen vorige week op eigen veld van de oudste vereniging van Dordrecht hebben gewonnen, staat nu de op een na oudste club uit Hendrik Ido Ambacht op het menu. In bovenstaand speelschema van de KNVB kan de tegenstander zo’n beetje iedereen zijn, maar het is echt ASWH 3 dat op ons hoofdveld ten onder zal gaan tegen de mannen van Rob de Vaal.
Natuurlijk wilt u hierbij zijn en gelukkig is dit heel eenvoudig, gewoon om 14:30 even melden bij de prachtige kantine van onze mooie vereniging. U mag ook best iets eerder komen, want op de andere velden is het inmiddels legendarische Meidenfestijn bezig en wellicht kunt u daar ook even langs de lijn gaan staan.
Dus kort samengevat: Zaterdag 2 tegen ASWH 3 op het hoofdveld bij Dubbeldam om 14:30 , zaterdag a.s.