Onze mannen van de Zondag 1 hebben met een nipt gelijkspel en een verlies van hun directe concurrent nacompetitie afgedwongen.
Voor zowel de Zondag 1 als de Zaterdag 2 is het seizoen nog niet voorbij en we hebben dus nog enkele wedstrijden te gaan voor deze twee teams. We kijken ernaar uit.

Sprundel 6 Zondag 6 4-5
In deze competitie is Hoeven kampioen geworden en hebben onze mannen een keurige vierde plek gehaald. Vandaag zijn er in totaal maar liefst negen doelpunten gescoord, bijna eerlijk verdeeld, maar aan het einde van de rit viel het kwartje voor Dubbeldam de goede kant op.
Dennis, Guyon en Bjorn scoorden elk één keer en Marcel zorgde met twee doelpunten voor de overwinning vandaag. Met een spannende wedstrijd tegen een fijne tegenstander is deze competitie op een mooie manier geëindigd.

Beek Vooruit 11 Zondag 5 1-0
Tegen middenmoter Beek Vooruit wist ons vijfde de schade vandaag meer dan beperkt te houden. Verliezen met slechts een doelpuntje verschil is voor de nummer laatst van deze competitie gewoon een topprestatie.

SC Kruisland 4 Zondag 4 3-0
Vandaag de nummer vier tegen de nummer negen, waarbij de nummer negen zowaar wist te winnen. Het is jammer om zo het seizoen af te sluiten, maar onze mannen mogen trots zijn op hun vierde plek.

UVV’40 Zondag 3 3-1
Vooraf was er nog een theoretische kans dan onze mannen kampioen konden worden, maar om alle spanning een einde te maken, verloren onze mannen van de nummer zes van deze competitie. Omdat JEKA gewoon met 6-0 wist te winnen van Beek Vooruit is het verschil tussen de nummer één en twee toch nog zes punten geworden.

Roosendaal 2 Zondag 2 5-2
Na het behalen van het kampioenschap vorige week moest deze week als kampioen nog even gewonnen worden van Roosendaal. Omdat onze mannen tot afgelopen zaterdag feestend aangetroffen zijn in verschillende kroegen en voetbalkantines bleek dit vandaag een onmogelijke opgave.
Het ging helemaal nergens meer om, onze mannen zijn kampioen.

Zondag 1 SEP 1 1-1
Om de nacompetitie te halen in deze knotsgekke, door de KNVB bedachte, competitie moeten onze mannen vandaag minimaal een puntje halen. Lang stonden onze mannen met 1-0 voor, maar vlak voor tijd werd het toch nog gelijk.
Omzet de grootste concurrent voor de vierde plaats verloor van kampioen Wilhelmus hebben onze mannen na een slecht begin van deze competitie een keurige vierde plek behaald en daarmee hebben ze zich geplaatst voor de nacompetitie. Hoe dit precies gaat gebeuren, is nog niet helemaal bekend, maar dit zal snel duidelijk worden.