Allereerst mijn excuses en bij deze een rectificatie. Vorige week was de tegenstander van onze dames niet Virtus maar Sleeuwijk (of zoiets). Ook de namen van de doelpuntenmakers/speelster raakten in de war. Dus bij deze: Sanne is Noor, Noor is Lynn, Lynn is Finne, Finne is Alyssa, Alyssa is Mirre, Mirre is Noa, Noa is Iris, Iris is Ella, Ella is Linde, Linde is Miley, Miley is Sanne, Sanne is Ella, Ella is Nadine, Nadine is Lynn, Lynn is Sima, Sima is Noor of te wel ouders geef ajb iedereen en andere haarkleur want met alle paardenstaarten raak ik de weg kwijt. En ja dat is vrij snel dat weet ik.
Ella, linde, Iris, Nadine, Miley, Noor, Sanne, Finne, Noa, Alyssa, Sima, Mirre, Lynn alle dames goed gespeeld en verdiend gewonnen.
Dan nu het verslagje van deze week. Onze dames traden, wederom in de ochtendgloren, aan tegen deze keer Sliedrecht. Het eerste kwartier was wat zoeken en viel niet mee tot het moment dat Finne de score opende. 0-1. Al gauw vlogen de 0-2, 0-3 en 0-4 erin. Alle gescoord door Finne die met deze actie een echte hattrick op haar naam krijgt. Volgens de trainer moet er vermeld worden dat de 0-3 ontstond uit een prachtige aanval met goed samenspel waardoor na een assist van Sima Finne de bal binnen kon leggen.
Na de rust werd het 0-5 door Sima. De dames bleven voorspoedig doorgaan. Tijd voor de 0-6 gescoord door Mirre. Wederom door trainer vermeld dat hierbij Iris een prachtige assist gaf na een individuele actie. 0-7 door Lynn, 0-8 door Sima en uiteindelijk zelfs 0-9 door Finne. Wat zeker ook niet vergeten mag worden is dat Ella supergoed was vandaag en een fantastische prestatie heeft neergezet door het doel schoon te houden.
Aangezien ik zelf niet in persoon aanwezig kon zijn wegens andere ouderlijke verplichtingen dank ik de trainer voor zijn bijdrage in de informatie mede als Iris voor het mondeling verslag wat bij binnenkomst in de eigen kantine even gemeld moest worden. Een ieder die hierdoor wat langer op zijn of haar bestelling bij de keuken moest wachten, sorry hiervoor.
Ik heb begrepen dat het een pittige wedstrijd was die niet al te vriendelijk verliep. In ieder geval hebben onze dames laten zien wat ze kunnen en nemen ze wederom de drie punten mee naar huis. Proficiat dames en op naar volgende week.