Zaterdag 30 maart inhaal weekend van de Schmitzjes

Voor ons gewoon een voetbal zaterdag; alledrie de jongens mogen zich vandaag melden voor een potje voetbal.

We beginnen vandaag bij Dubbeldam 13-5 tegen Sliedrecht
Het gaat voetballend wat heen en weer en op papier zou Sliedrecht sterker moeten zijn, maar het ging gelijk op en doelpunten bleven aan beide kanten uit.
Na de siroop eigenlijk hetzelfde beeld en het ging erop lijken dat we allebei een punt zouden verdienen maar geheel onverwachts was daar de 0-1 echt vlak voor tijd en voor ons echt jammer, maar kop op, van de week weer lekker trainen.

Na de lunch thuis reizen Martin en Ricardo naar Dubbeldam om daar met 17-2 tegen Dussense Boys te voetballen.
Een aantal eigen spelers was verhinderd dus de nodige invallers van de 17-1 kwam ons uit de brand helpen.
Het was een aardig potje wat tot na rust nog alle kanten op kon maar gelukkig voor Dubbeldam het 2-1 werd en de 3 punten thuis bleven. Top mannen.

Dylan en ikzelf reisde naar Rijsoord altijd spannend hoe het daar gaat. Stand inmiddels bekend maar Zaterdag 5 begon vol overtuiging.
Na een fanatieke keepersactie moesten we Valentijn wisselen, omdat hij naar de eerste hulp moest met zijn vinger die niet meer de goede kant op stond. Hopelijk ben je gauw hersteld en we wensen je hiervandaan beterschap.
Kevin nam het keeperswerk over en het spel ging weer verder.
Het was best een leuk potje in het begin maar het was weer jammer dat het arbitrale duo roet in het eten gooide.
Albertine en ik vroegen ons af hoe we elegant over het hekwerk kwamen bij een eventueel opstootje maar dat voorkwamen onze mannen en bleven ondanks dat het bijna onmogelijk was de wedstrijd uit voetballen.
Jammer van de 2-0 maar op naar de volgende wedstrijd.