Het programma van vandaag past helaas niet in elkaar maar ik zal een samenvatting maken.

De dag begin wel met voetbal van de 13-5. We mochten op het kunstveld vandaag tegen ASWH die best fel begonnen en ook het fysieke niet uit de weg gingen. Toch had Dubbeldam ook zijn kansjes, maar we stonden toch 0-3 achter maar we bleven gaan en zo werd het 2-3.
13-5 lijken net diesels en komen langzaam op gang misschien aanvragen om de tweede helft wat langer te maken maar op zoek naar de gelijkmaker vielen er wat gaatjes en gingen we jammer genoeg met 2-5 van het veld.

We moesten haast maken naar huis omdat Dylan samen met nog meer kinderen van school kransen ging leggen bij de herdenking op het Damplein, wat natuurlijk een prachtig gebaar is aan de mensen die verantwoordelijk zijn voor onze vrijheid.

Hierdoor konden we niet aansluiten bij de wedstrijd van Ricardo, die ze wel winnen maar werd samengevat als de wedstrijd van de gemiste kansen. Maar goed de 3 punten zijn binnen.

Ikzelf had natuurlijk graag bij de Zaterdag 5 aangesloten om de wedstrijd te zien maar helaas vieren ze tegenwoordig verjaardagen onder voetbal tijden en waar je soms niet omheen kan.
De afgevaardigden Martin en Dylan hebben niet zo heel goed opgelet om een verslag te maken dus lijkt het aan de stand te zien een thriller, maar viel het kwartje niet naar de goeie kant om nog kans te maken op het kampioenschap maar de strijd gaat door dan maar voor de 3de plaats wat ook zeker een prestatie is.