Gisteravond was er weer een sponsoravond in onze kantine. Na het succes van vorig jaar waren alle sponsoren weer uitgenodigd voor een gezellig samenzijn en hadden we dit jaar de officiele presentatie van de nieuwe presentatiegids. Dit jaar is deze gids gemaakt door 078-magazine en het resultaat is verbluffend. Alle jeugdteams worden aan u voorgesteld in deze gids en er zijn een leuk aantal verslagen over van alles en nog wat in te lezen.

Je kan de gids via je trainer krijgen en het zou leuk zijn als je hem, nadat je hem natuurlijk zelf helemaal hebt uitgelezen, ergens anders neerlegt zodat heel Dordrecht en omgeving bekend raakt met onze gids. Bij opa en oma, bij de dokter of op je werk, alles is prima!

Tijdens de avond was er de gelegenheid om je bedrijf in de picture te zetten, Edwin Ameling van Belmar Keukens, Marco Visscher van Beeldmerkhet.nl, Mark van MedPlus en Werner Kelder de van de BBQing namen van deze gelegenheid gebruik.  Er was ook een wijnproeverij, geheel verzorgd door Jerry Heezen van Boonstoppel wijnen. Daarnaast gaf de voorzitter nog een update over de laatste ontwikkelingen en was er een loterij met zeer fraaie prijzen. Prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Leo Pap, 2 vuurwerkbonnen, cateringbedrijf Nannings, een cateringbon, Jan van Laar, een full color pagina advertentie in zijn blad Lifestyle Dordrecht en een Barbeque grillmaster voor 3 uur!

De advertentie werd gewonnen door Lenie van der Merwe die haar prijs beschikbaar stelde voor de hoogste bieder waardoor er nog even een veilingmeester in Jacco Bos ontstond en waardoor we weer een mooi bedrag in de sponsorpot konden stoppen. De dames van Dames 1 zorgden voor het serveren van de lekkere hapjes en het verkopen van de lootjes, Rosa, Danielle, Wendy en Kimberley, super bedankt voor jullie bijdrage!

Al met al was het weer een gezellige avond, en hebben we een fantastische gids die je zeker moet scoren!

De prijswinnaars!