Het nieuwe seizoen is nog maar amper begonnen of de volgende aktie komt er alweer aan. Eerst even de complimenten aan alle mensen die fanatiek de plaatjes hebben gespaard, deze aktie is een geweldig succes geworden! Nu komt er weer een aktie waarbij wederom fotos gemaakt moeten worden. De fotosessies staan gepland voor woensdagavond 13 feb en zaterdag 16 feb. Als het goed is heeft jullie trainer je hierover geinformeerd. Met deze foto krijg je straks je eigen webshop waarop je leuke dingen kunt bestellen door middel van spaarpunten uit te geven. Deze punten krijg je bij de boodschappen die je natuurlijk bij de Plus supermarkt doet! Op deze leuke dingen staan dan jouw foto of het logo van onze mooie club. Meer info op www.clubfund.nl! Ook deze aktie zal onze clubkas weer behoorlijk doen rinkelen als er tenminste veel mensen aan gaan meedoen, en zeg eerlijk, wie wil er nu geen mok waar je zelf op staat! Of een mok van je kleinkind! Of een muismat, badslipper, placemat, teveel om op te noemen!

meer info? sponsoring@vvdubbeldam.nl