Scouts

De scouts van de grote voetbalverenigingen lopen regelmatig langs de velden waar ook onze Dubbeldamspelers actief zijn en soms zien ze een jongen of een meisje dat iets bijzonders heeft.

Excelsior

Dit keer heeft voetbalvereniging Excelsior uit Rotterdam onze Nigel van der Horst uit JO10-1 zien spelen en Nigel mag in de maand februari 2018 drie keer komen trainen bij deze mooie vereniging.

Na deze drie trainingsdagen wordt gekeken of Nigel goed genoeg is om zich aan te sluiten bij de Excelsior-jeugd.
Voor onze Nigel, die in maart pas 10 jaar oud wordt, is natuurlijk alleen het mee mogen trainen al een geweldige ervaring.
We wensen Nigel vooral heel veel plezier en wat zou het mooi voor hem zijn als hij zou mogen komen.