Afgelopen zaterdag opende Johan van de Velde zijn verslag van Dubbeldam JO16-1 met geweldig nieuws. Dit had niets met de oefenwedstrijd van onze junioren te maken. Terwijl hij zijn verslag aan het schrijven was kwam een dolgelukkige Noah Speelmeijer binnenlopen. Hij had weer een half uur gekeept en of Johan dat wel wilde vermelden.

Ongeval

Noah maakte afgelopen zomer de overstap van de junioren naar de zondagselectie. Tijdens de voorbereiding werden wij op een zaterdagavond in augustus opgeschrikt door het nieuws over een vreselijk ongeval van onze jonge doelman.
De lijst aan verwondingen zorgde voor kippenvel en hele angstige dagen zeker ook voor de familie volgden. Na een week meldde zijn moeder Bianca dat hij wonderbaarlijk snel herstelde en dat luchtte enorm op.
Na tien dagen mocht hij al het ziekenhuis verlaten en twee weken na die vreselijke avond kwam hij al naar zijn teamgenoten kijken. Weliswaar steunend op de nodige pijnstillers, maar het tekent zijn karakter dat hij toch al weer naar de Schenkeldijk wilde.

Revalidatie

Ondanks dat hij snel het ziekenhuis mocht verlaten, was al bekend dat zijn revalidatie veel tijd in beslag zou nemen. Alle breuken en kneuzingen moesten eerst goed genezen. Maar zodra het mocht, ging Noah hard aan de slag om terug te kunnen keren en afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver.

Oefenwedstrijd

Dubbeldam JO19-1 speelde een oefenwedstrijd tegen het tweede zaterdagteam. Noah keepte een half uur en wist nog bijna een strafschop te pareren. Wat echter veel belangrijker was: hij stond er weer en dat hadden vele na het eerste telefoontje in augustus niet durven dromen.

Noah, fijn dat je terug bent !