Zaterdagochtend 1 dececmber de laatste thuiswedstrijd en gespeeld en nog 2 te gaan.

De jongens hebben er zin in, de tegenstanders is vvHardinxveld. De wedstrijd begint afwachtend, maar het team komt langzaam op gang . Als moderne stoomlocomotief komt JO8-1 in zijn ritme en dan gaat het snel. De een na de andere aanval gaan richting het doel van Hardinxveld en de boys scoren, zodat de scheids en trainers snel de tel kwijt zijn.

De jongens kunnen elkaar steeds beter vinden ,werken hard voor mekaar . Het (spel) plezier is duidelijk zichtbaar (behalve als je gewisseld moet worden) en de eindscore doet er dan niet zoveel toe. Daar het laatste fluitsignaal en de zevende zegen is binnen en het kampioenschap is binnen.

De bekers en medailles worden uitgereikt door onze materiaalman Sjaak en deze zijn dik verdiend. Gedurende de laatste wedstrijd heeft dit team van 9 jongens laten zien dat ze samen kunnen spelen, samen kunnen strijden en veel over hebben voor elkaar. Met elkaar komen ze daarom hogerop!

Wij (trainers en ouders) zijn enorm trots op onze kampioenen.