Al vroeg zijn de mannen van 9-1 lekker aan het rennen in een gelukkig nog droog Zwijndrecht bij Pelikaan. De wedstrijd begint goed met een paar mooie aanvallen, Jeremiah scoort het eerste doelpunt, goed begin.
Al snel volgt Pelikaan met maar liefst 4 doelpunten, gelukkig geloven de jongens er wel in deze morgen. Zo geeft Pepijn een mooie voorzet en scoort Sem het 2e doelpunt voor Dubbeldam en snel daarna volgt Amin met het 3e doelpunt.
In de rust staat het 4-3
De jongens blijven vechten en als Jeremiah een corner neemt maakt Joep het 4e doelpunt. Toen scoorde Pepijn het 5e doelpunt voor Dubbeldam.
Na de time out zijn de mannen er nog niet helemaal klaar voor en scoort Pelikaan hun 5e doelpunt
Na een corner die Pelikaan neemt is het wat druk bij het doel en dat eindigt helaas in een eigen doelpunt.
Eindstand 6-5, maar wat was het spannend vandaag.
Man of the match, Joep prima inzet steeds in duels en uitstekende goal.