De jongens van 9-1 zijn al lekker met de warming up bezig als het team van VVGZ heel stoer aan komt lopen. Even zijn we bang dat ze daar van onder de indruk zijn, we zien onze jongens in overleg en de wedstrijd begint onder leiding van Björn Hulshof, speler van de 17-1.
Al snel weet Amin het eerste doelpunt te maken, dat doet het team goed. Thijmen, Roan en Joep in de verdediging weten aardig wat ballen weg te houden van het doel en Brian staat z’n mannetje wel in het doel.
Er zijn veel kansen in de eerste helft, zo weten Sem en Jeremiah ook de paal te raken, maar ze gaan er voor. Zo maakt Amin de eerste helft 4 doelpunten waaronder een prachtige kopbal en maakt Sem ook 2 doelpunten met 1 tegendoelpunt staan we tijdens de rust 6-1 voor.

In de tweede helft lijkt VVGZ ook wat feller en ze scoren snel 2 doelpunten, maar onze 9-1 staat ook niet stil. Amin scoort nog 2 keer en ook Thijmen maakt een prachtig doelpunt.

Eindstand 9-4
Man of the match: Thijmen – sterk en onpasseerbaar