Dubbeldam 9-1  Alblasserdam 9-1    7-3

Eerst hier de spelers bekend maken, dat is ook heel belangrijk:

We beginnen met de keeper, Luc, die iedere wedstrijd zoveel mogelijk doelpunten van de tegenpartij wil voorkomen. Dat gaat heel goed hij is nog niet zolang keeper, maar is nu al goed bezig en leert snel.

Bram, onze beul, die niet bang is om de confrontatie aan te gaan en dan ook vaak zo bont en blauw is, dat hij thuis tegen zijn moeder zegt: ‘ze moeten mijn  wel altijd hebben’. 😂 Waarop zijn moeder tegen hem zegt: Jja jongen, je gaat er zelf hard op in’. Ook maakt hij vaak doelpunten.

Timme, onze kanjer die altijd hard knokt om de bal te onderscheppen. Dat doet hij uitstekend, altijd een rood gezicht van het harde werken wat hij doet.

Julian, wat een kanjer: die weet het doel goed te vinden, altijd hard werken en hij kan prachtige passes geven. Loopt ook overal, de ttegenstander krijgt weinig ruimte bij hem.

Milo, onze kleine Messi, loopt overal, weet het doel te vinden en ook een harde werker.

Doruk maakt er deze wedstrijd twee, met een kopbal, wat een prachtige doelpunten waren dat zeg. Werkt ook altijd hard, zie je overal op het veld.

Jayden was er niet bij vandaag, maar is ook een mannetje die een harde pass kan geven. Die ook vaak zijn lichaam gebruikt om zijn tegenstander omver te lopen en het doel weet te vinden.

Deen is ook zo’n kanjer, die het doel weet te vinden. Looptt ook achter voor, maak hem niet uit als die maar kan scoren

Dit zijn de harde werkers van JO9-1. Vandaag zijn er twee niet: Milo en Jayden, dus met zes man beginnen ze met de wedstrijd. Vandaag tegen Alblasserdam. Eerst lopen ze lekker warm en krijgen nog wat aanwijzingen van Koen, dan roepen ze wat naar elkaar en de twedstrijd begin. De tegenstander scoort, wij er snel na

Even gaat het gelijk op, maar al snel zie je het bij ons beter gaat. Het overspelen bij ons gaat toch wel wat beter, Luc hou zijn doel aardig schoon 😂 en doet goed zijn best. Met het mooie samenspel en hele mooie passes en vallen er mooie doelpunten.

Doruk die twee doelpunten maak door kopballen, prachtig om te zien denk dat hij meer doelpunten in volgende wedstrijden met kopballen gaat scoren. Ook Julian die een mooi doelpunt maakt en de andere ook. Maar  belangrijk is dat de doelpunten gemaakt kunnen worden met samenspel. Je doet het tenslotte met zijn allen, daardoor krijg je een mooie wedstrijd voor ouders om naar te kijken en voor de boys zelf door zo te voetballen met zijn alle. De uitslag van de wedstrijd werd 7-3, ga zo door kanjers 💪⚽👍⚽👊