Sjaak Thuis nieuw begunstiger Vriendenclub

Sjaak Thuis

Vriendenclub

De Vriendenclub v.v. Dubbeldam, overheen Club van 100, werd ooit opgericht door Dio Schutter.
Met het lidmaatschapsgeld kon de vereniging spullen kopen die normaal niet mogelijk zou zijn geweest, denk hierbij aan de geluidsinstallatie, tv’s in de kantine, standenborden, materialen en activiteiten voor de jeugd.
Met dank aan de Vriendenclub hebben we veel extra’s voor de leden kunnen doen.

Arie in ’t Veld sr

Toen werd het stil rond de Vriendenclub en liep het ledenaantal terug.
Dit deed Arie in ’t Veld sr pijn en hij besloot zich voor deze Club in te gaan zetten en met succes. Ieder evenement is hij aanwezig en in een paar jaar zag hij de Club groeien met zo’n 100 nieuwe begunstigers tot 160.

Arie’s Angels

Sinds afgelopen zomer krijgt hij steun van zijn Angels: Karin Fehling, Sandra Koorneef en Bianca Speelmeijer.
Hun doel is voorlopig zo snel mogelijk uit te groeien tot 200 en liefst nog veel verder.
Zeker omdat de Vriendenclub zo belangrijk is voor Dubbeldam.

Sjaak Thuis

Na de nieuwjaarsreceptie hebben we al vele nieuwe begunstigers mogen melden en ook deze week stuurde een terecht trotse Arie in ’t Veld een bericht dat ook Sjaak Thuis zich heeft aangemeld.
Iedereen bij Dubbeldam kent ongetwijfeld deze geweldige vrijwilliger, belast met materiaalzaken.
Maar daarnaast is hij eigenlijk het gehele weekend bij de club te vinden en bereid tot allerlei hand- en spandiensten van het plaatsen van de doeltjes op de pupillenvelden, neerzetten van hoekvlaggen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Sjaak, heel hartelijk dank voor je steun aan de club en hopelijk volgen er snel nog meer nieuwe begunstigers.

Voor meer informatie of aanmelden vul onderstaand formulier in.

""
Bericht/Opmerkingmeer details