Het was voor velen al winterstop maar de JO15-3 moest nog een inhaalwedstrijd spelen bij JEKA. Er staat niks meer op het spel voor ons als middenmoter en JEKA staat op de 3e plaats, maar een lekker potje voetbal is altijd leuk. Helaas waren er op het laatste moment 3 afmeldingen in ons team. Gelukkig waren Tim, Dave en Max bereid om ons te ondersteunen en konden we toch van start gaan. Noa moest zich ook in tweeën delen en kon gelukkig de 2e helft toch meedoen.

Het was zeker niet onze beste wedstrijd en door de kou waren er ook wat meer pijntjes en blessures maar onderling was het prima en gelukkig toch een leuk potje voetbal gespeeld. In de rust stond het ivm middels al 5-0 en ondanks dat wij in de 2e helft meer kansen creëerden, meer combineerden maar ook tegen de paal schoten, liep JEKA verder uit en moesten we nog 7 goals incasseren, helaas.

Goed dat het nu even winterstop is. Uithuilen en vanaf 8 januari gaan we er weer hard tegenaan.