Soms is er zoveel te vertellen dat de Dubbeldammer gewoonweg niet groot genoeg is. Deze week moesten we alle ruimte geven aan onze 19-3 en het lijkt er gelukkig al op dat er een oplossing voor dit elftal in zicht is. Zodra we hier meer over weten, is dit natuurlijk te lezen op onze site.

Twee artikelen zijn gesneuveld, maar zijn hieronder gewoon te lezen.

De donkere feesten komen eraan

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en met enige regelmaat valt er een verkwikkende regenbui in het land. Dit betekent niet alleen dat het heerlijk is om naar voetbalwedstrijden te kijken, ook komen dan de donkere feesten eraan.

Juist in tijdens de kortste dagen van het jaar worden de mooiste feesten georganiseerd en ook bij Dubbeldam kan onze jeugd nu al uitkijken naar twee prachtige evenementen, die de moeite meer dan waard zijn.

Allereerst vindt er op zaterdag 26 oktober a.s. vanaf zeven uur ’s avonds een gruwelijke Halloween Wedding Party plaats; twee van de meest vreselijke geestachtige gedrochten zullen elkaar op deze avond het jawoord geven en natuurlijk zal dit feest groots gevierd worden door achter eenvoudige mensenwezens te gaan jagen. Vanaf zeven uur in de avond is Dubbeldam overgenomen door de kwaadaardige geestenwereld.

Ruim een maand later wordt op een grootse wijze Sinterklaas gevierd. Onze Goedheiligman lijkt in niets op de boze geesten, maar omringd door zijn Pieten zal hij onze jeugdige kinderen voorzien van cadeaus en lekkernijen op woensdag 27 november. Niet alleen komt Sint dit  jaar bij Dubbeldam, voor een bedrag van € 50,- komt hij zelfs bij u thuis, met maar liefst twee Pieten en strooigoed. De opbrengst hiervan wordt besteed aan het Sinterklaasfeest bij Dubbeldam, zodat het ook nog eens goed is voor onze mooie vereniging.

Bar- en keukendiensten

Het is bij vlagen bar en boos met betrekking tot de invulling van de bar- en keukendiensten. Elk elftal komt één of twee keer per seizoen aan de beurt om een dagje mee te draaien achter de bar of in de keuken. Als alle ouders en oudere spelers gewoon mee zouden werken, kost dit slechts een uurtje of twee per jaar, maar het lukt te vaak niet om voldoende mensen te vinden die ons willen helpen.

Elke week krijgt uw zoon of dochter één of twee keer training en bij elke wedstrijd staat er een trainer langs de lijn en bij thuiswedstrijden een scheidsrechter van Dubbeldam op het veld. Is een paar uur per jaar dan echt teveel gevraagd?

Laten we vanaf nu gewoon enthousiast meedoen, niet zeuren, maar de club helpen. Veel mensen doen dit gelukkig al, nu de rest nog.