Hoewel Dirk geen lid was van v.v. Dubbeldam, hoorde hij wel bij onze Dubbeldamfamilie, als vader van de bij onze voetballende Celine en als hartstochtelijk supporter van onze Zondag 1. Ook heeft Dirk zich enkele jaren ingezet als leider van onze Zondag 2. Zijn langdurige verdwijning heeft een grote impact gehad op veel van onze leden en veel mensen zullen met kippenvel gelezen hebben dat gisteren het lichaam van Dirk is gevonden.

Veel mensen zullen Dirk kennen als voetbal- en wielerliefhebber pur sang. Als hij over deze passies begon te praten, lichtten zijn ogen op en als Ajacied in hart en nieren heeft hij afgelopen seizoen genoten van de resultaten van zijn cluppie.
Bij veel wedstrijden van onze seniorenelftallen was hij een graag gezien supporter en zijn overlijden laat een grote leegte achter bij onze vereniging.
Wij wensen zijn vrouw Jacqueline en zijn dochter Celine veel sterkte toe om dit verlies te verwerken.