Spannende afsluiting

Morgen hebben het vijfde en OCHO een weekje vrij. Deze week vroegen wij iedereen om aan te geven hoe zij verwachten dat de wedstrijden aflopen. Men verwacht dat  Dubbeldam en koploper Meeuwenplaat een spannende afsluiting van de dag zal worden.

10 uur

Om 10 uur staan twee wedstrijden op het programma. Dubbeldam 7 speelt tegen het Brabantse VCW en iedereen verwacht een zege voor onze mannen. Tegelijkertijd speelt het vierde tegen sc Gastel. De helft van de stemmers verwachten een zege voor Dubbeldam en de andere helft een zege voor sc Gastel.Er is niemand die denkt dat de wedstrijd zal eindigen in een gelijkspel

Derby

Een half uur later begint de altijd beladen derby tussen Dubbeldam 2 en RCD 2. Hoewel Dubbeldam 2 de tweede seizoenshelft veel beter voetbalt dan voor de winterstop verwacht ruim 65% van de stemmers dat RCD de punten meeneemt naar de Reeweg, 34% verwacht dat de mannen van Paul Wols de broodnodige punten uit het vuur slepen.

STREEKDERBY

Ons sterrenteam speelt morgen een streekderby tegen IFC uit Hendrik Ido Ambacht. In de eerste wedstrijd na de winterstop speelden zij gelijk tegen de nummer 2 van de competitie Unitas’30 en ondanks een slechte wedstrijd wonnen ze twee weken geleden wel. Het vertrouwen in de ploeg is groot getuige de uitslag van de poll. Iedereen denkt dat Dubbeldam de punten binnen zal slepen.

spannende wedstrijd

De dag wordt afgesloten met een confrontatie van ons eerste tegen de ongeslagen koploper Meeuwenplaat. In Hoogvliet was Dubbeldam zeker niet minder, maar werd het afgestraft met hele effectieve counters. Toch wisten onze mannen de kampioenskandidaat in de tweede helft wel aan het wankelen te krijgen. Ruim 45% heeft vertrouwen in een stunt van Dubbeldam 1 en een even groot percentage denkt dat Meeuwenplaat gewoon de punten pakte. Een ruime 9% ziet de wedstrijd eindigen in een gelijkspel.

Uiteraard rekenen wij morgen op veel steun voor onze teams!!